Ние регистрираме фирми от 2008г. и сме едни от първите консултантски фирми, които предлагат услугите си на разумни цени. През този период от време успяхме да натрупаме богат опит и знания, което ни позволява да консултираме и взимаме решения за нашите клиенти, като използваме възможно най-добрите практики.

Ние предлагаме стандартни регистрации на фирми, чрез сайтът за онлайн регистрация с един клик. Но разполагаме с екип от квалифициран персонал, който е на разположение в случай, че се нуждаете от по-сложни услуги, като например: преобразуване на дружества чрез вливане, сливане, разделяне или отделяне, регистрация на ЕАД или АД и много др.

Защо да изберете нас

Фирмата е създадена от млад и динамичен екип, чийто членове имат дипломи по право, счетоводство и финанси. Нашият екип има богат опит в регистрирането на нови фирми, регистрации по ДДС, закриване на фирми, подсигуряване на готови фирми на нашите клиенти и широка гама от номинални услуги.

Ние работим предимно със стартиращи инвеститори, защото знаем колко важно е да дадеш правилното началото на дейността си. Целта ни е да предоставим на нашите клиенти лесен и достъпен начин за регистрация на фирми на най-конкурентните цени в страната.

Нашите клиенти

Малки фирми, които се управляват от собствениците си и в началото на дейността си нямат намерение да наемат персонал. Това са всички онези бизнес предприемачи, които имат страхотна бизнес идея, но за да стартират им е необходима фирма. И в желанието си да  осъществят идеите си имат нужда да регистрират фирмата си възможно най-бързо и на разумна цена.

По големи компании, които в процеса на развитие на бизнеса си сблъскват от нуждата да направят определени промени. Често помагаме на такива компании да променят адреса си или да привлекат нов съдружник, чрез прехвърляне на дялове. Други пък увеличават капитала си и назначават нови управители. Изготвяме търговски пълномощни, договори и всякакви книжа, които ползва бизнеса в ежедневието си.

Чуждестранни клиенти, които местят бизнеса си или разкриват клон на територията на България. Най-често чуждестранните ни клиенти се местят тук, тъй като страната ни предлага една от най-благоприятните за бизнеса икономическа обстановка. Корпоратвиният данък е един от най-ниските в Европейската икономическа общност– 10%.